Mitchell Weijerman. Mede oprichter Team Unstoppable

Wie is Mitchell Weijerman?

Wie is Mitchell Weijerman?

Mitchell Weijerman is de mede oprichter van Team Unstoppable Lifestyle. Dit heeft hij samen met Jia Ruan en Virgil Brewster gestart.

Hij heeft daarvoor gewerkt in Amerika en had een goed betaalde baan, maar hij vond zijn baan niet leuk en hij kreeg er geen voldoening uit.

Toen heeft Mitchell Weijerman samen met twee vrienden Unstoppable Lifestyle opgezet.

Met meer dan 1 miljoen omzet in het eerste jaar met de focus op mindset en online educatie aanleren.

Bekijk hier de website van Team Unstoppable of zie de reviews van het bedrijf op Trustpilot!

Mitchell Weijerman
Mitchell Weijerman ↥

Inhoud van dit super mooie artikel:

  • Mitchells achtergrond en vermogen
  • Unstoppable Lifestyle
  • Wat Weijerman doet
  • Is hij betrouwbaar?
  • Wat verkoopt hij eigenlijk?

Zijn achtergrond en vermogen

Oké, Mitchell Weijerman heeft op jonge leeftijd al een hoop bereikt. Hij is geboren op 23 September 1993 en op zijn 20ste afgestudeerd. Waar haal ik deze info vandaan? Bekijk daarvoor de podcast met Mitchell zelf!

Nadat hij klaar was met school is hij naar Zuid Afrika gegaan om uit te zoeken wat hij echt wilde. Hij kwam veel bedrijfjes tegen die allemaal hetzelfde deden en hij is deze bedrijven gaan helpen om anders te zijn en te groeien. Hier kreeg hij voeldoening uit.

Hij had nog steeds niet gevonden wat hij wilde en tijdens het googelen dacht hij “Hey, Google!” en dus keek hij bij een baan binnen Google. Hij werd niet aangenomen, maar kon wel een baan vinden bij Cisco en begon met werken in Silicone Valley.

Mitchell Weijerman gouden plaat

Hier haalde hij geen voldoening uit sinds dit een kantoorbaan was en uiteindelijk heeft hij ontslag genomen. Hij begon op andere manieren te leren, want Mitchell kwam erachter dat hij helemaal geen echt talent had in iets.

Na een hoop leren en interviewen van andere ondernemers kreeg hij een berichtje van Jia Ruan. Hij wilde samenwerken en in het begin heeft Mitchell dit geweigerd, maar Jia bleef doorvragen en uiteindelijk gingen ze een gesprek starten. Dit ging goed en samen met Virgil Brewster hebben ze besloten om Unstoppable Lifestyle te beginnen.

Een bedrijf dat zich focust op online educatie en mindset.

Na het eerste jaar zette het bedrijf al meer dan 1 miljoen om!

Mitchell Weijerman zijn vermogen is veel gestegen sinds die tijd en hij is nu ook oprichter van de Agency masterclass. Een van de cursussen binnen Unstoppable.


Unstoppable Lifestyle

Je weet nu wie Mitchell Weijerman is, maar hoe zit het met het bedrijf van de vriendengroep?

Unstoppable Lifestyle is een bedrijf dat zich specialiseert in mindset en online educatie. Mitchell Weijerman heeft een van de cursussen gecreëerd. de Agency masterclass. Deze leert je hoe je moet adverteren op social media. Veel mensen hebben hier al veel succes mee geboekt!

Maar er zijn ook andere cursussen binnen het bedrijf. Zo heb je de Bolmasterclass. Een cursus over het verkopen van producten op bol.com.

Als je een beetje hebt opgelet dan zie je dat je met de Agency masterclass van Mitchell Weijerman en de bolmasterclass van Jia Ruan een samenwerking kan vormen. Iemand verkoopt de producten en de ander promoot ze.

Het bedrijf is in 2018 opgericht, maar heeft nu 1000en studenten en bestaat uit meer dan alleen het trio.

De reden dat dit bedrijf bestaat is omdat ze een alternatief willen bieden voor mensen die meer uit hun leven willen halen als een 9 tot 5 baan. Daarom kan je leren hoe je succesvol kan adverteren of producten van verkopen.

Ze doen het namelijk zelf ook en spreken uit ervaring!


Wat Mitchell Weijerman doet

Mitchell Weijerman heeft de Agency masterclass opgericht en dit betekent dat hij aan smma doet. Wat is smma?

Smma staat voor social media marketing agency. Dit is een bedrijf dat voornamelijk advertenties op social media doet voor andere bedrijven. Hierover worden ze uitbetaald en verdienen ze geld.

Dit betekent dat ze het geld van de klant gebruiken om advertenties te doen en in principe niets van het eigen geld hoeven uit te geven om de service te kunnen leveren.

Een social media marketing agency maakt dus advertenties voor anderen en zet deze online op social media voor meer herkenning van het bedrijf.

Je kan er meer over leren in dit artikel. Hier staat een stappenplan om jouw eigen smma te starten!

een smma doet hetzelfde als een smmb. Smmb staat namelijk voor social media marketing bureau en dit is gewoon de Nederlandse vertaling.

Mitchell weet dat er bedrijven zijn die graag 2000,- per maand voor zijn kleine service betalen omdat het zo veel waarde geeft. Met 10 klanten verdient hij dus al 20.000 oer maand!


Is Mitchell Weijerman betrouwbaar?

Om die vraag te beantwoorden kan je een feiten check doen. Je kan naar reviews op Trustpilot kijken en naar wat anderen over het team zeggen.

Hieruit kan ik zeggen dat Mitchell Weijerman en zijn cursus betrouwbaar zijn. Bekijk bijvoorbeeld de social media van Mitchell.

Hier kan je hem ook vragen stellen over zijn cursus en wie hij nou eigenlijk is.

Zoals je kan zien is Mitchell Weijerman een echt persoon en al helemaal geen scam. Sterker nog, zijn studenten zeggen hetzelfde. Een groot percentage van mensen die de cursus van Mitchell heeft gekocht zijn blij met hun aankoop.

Dit zie je niet alleen op Trustpilot, maar ook bij de cursus van Weijerman zelf.

Als je nog steeds een beetje sceptisch bent dan kan je hier de Agency masterclass bekijken, het product dat hij verkoopt aan zijn klanten.


Wat verkoopt hij eigenlijk?

Ja, hij verkoopt een manier van online educatie, een online cursus, maar wat verkoopt Mitchell Weijerman je nou echt?

Als je de cursus hebt gevolgd. Wat daarna?

Mitchell Weijerman verkoopt de Agency masterclass die hij zelf heeft opgezet.

De prijs is best wel veel, maar volgens zijn studenten is het alle centen waard als je geïnteresseerd bent in het businessmodel.

Ik heb zelf een kijkje op het internet gedaan en kwam erachter dat de cursus heel gedetailleerd is en dus ook lang. Als je op de website kijkt dan zal je onderaan ook het aantal modules zien en dat je gaat krijgen in de masterclass.

WelkeCursus.nl logo

Als je nog niet helemaal weet hoe dit businessmodel in zijn werk gaat dan raad ik je aan om dit artikel te bekijken over smma.

Hier staat ook de cursus van Mitchell Weijerman en wat je er allemaal in kan verwachten.

Dus wat leer je nou eigenlijk in de Agency masterclass van Mitchell Weijerman?

Je leert hoe je een smma kan opzetten en je gaat ook sales gesprekken terug kunnen luisteren tussen Mitchell en een paar van zijn eigen klanten.

Daarnaast kom je in een community waar je al je vragen kan stellen en dus hulp kan krijgen die persoonlijk voor jou is! Ze noemen deze community “the tribe”.

Weetje nog weinig over het businessmodel van Mitchell Weijerman?

Bekijk dan dit artikel en kom erachter hoe jij een succesvol social media marketing bureau op kan zetten met hulp van de man zelf!

Neem jij wel actie?

Bekijk dan de cursus en zie of het iets voor je is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *