Makkelijk geld verdienen online

Makkelijk online geld verdienen.

Inhoud van dit bericht:

 • Makkelijk geld verdienen online
 • Een affiliate website maken om geld mee te verdienen
 • Je berichten seo vriendelijk maken
 • De affiliate marketing cursus en waarom dit de beste cursus is.

Makkelijk geld verdienen online

Online geld verdienen veilig

Online geld verdienen kan je op allemaal manieren doen, maar je bent waarschijnlijk al de dure cursussen tegengekomen en dacht toen waarschijnlijk dat je die toch niet ging kopen of misschien leken ze op scams. Misschien ben je die dure cursussen zat. Wil je makkelijk beginnen en ben je nu toevallig op deze blogpost gekomen.

Wat als ik nu tegen je zeg dat je voor weinig kan beginnen en niet eens een kvk nummer nodig hebt? Misschien geloof je me niet, maar laat me het uitleggen. Dan weet je ook meteen waar je instapt.

affiliate marketing

Het businessmodel waar ik het over heb is affiliate marketing. Dit is een super simpel businessmodel waarbij je iemand anders producten of services promoot. Elke keer als er via jou een verkoop word gedaan, krijg jij geld. Super simpel toch?

Je kan checken of een verkoop via jou gedaan is door een affiliate linkje. Dit is jouw specifieke en eigen linkje. Natuurlijk niks bijzonders, maar je kan dit overal plakken als je wil. Op social media, een blog website of gewoon naar een vriend of familie als diegene toevallig opzoek is naar een bepaald product of service.

Eigenlijk dus heel simpel en in de cursus die hieronder staat word dit allemaal heel goed uitgelegt, maar misschien is het nog onduidelijk. Als dat het geval is kan je hieronder lezen hoe je nou eigenlijk een website maakt ook al word dit in de cursus uitgelegt.

Leer hier wat affiliate marketing is en hoe jij er geld mee kan verdienen.


Een affiliate website maken om geld mee te verdienen

Het is misschien nog heel onduidelijk en dat is best begrijpelijk. Daarom ga je hieronder zien hoe je een affiliate website maakt die daadwerkelijk kan gaan ranken in Google. Dus…

Website maken met WordPress.

 1. Je website registreren met een domeinnaam.

  Je gaat in deze stap naar een hosting provider. Dit is gewoon de service die ervoor gaat zorgen dat je een eigen website krijgt. Je vult hier de naam in die je voor je website wilt en je kan daarna je website registreren als je naam niet ingenomen is. Dit word uitgelegd in de cursus.

 2. Een software installeren.

  Met deze software ga je je site ontwerpen precies hoe jij het wilt. Dit word kort besproken in de cursus, maar spendeer niet te veel tijd aan het perfect maken van je website. Je kan beter op je teksten letten. Software als WordPress of Wix blijken succesvol te zijn.

 3. Een SSL certificaat.

  Dit is simpelweg een certificaat dat de verbinding met je website beveiligd. Dit kan je doen via de hostingprovider die je bij de cursus tegenkomt.

 4. Je teksten schrijven.

  Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Maak teksten en als je het niet goed kan word je zelfs uitgelegt hoe je je teksten kan laten maken door iemand anders waardoor jij meer op je website of seo kan volgen.

Als je niet weet hoe je goede seo vriendelijke berichten schrijft dan gaat wat hieronder staat je heel erg helpen, maar eerst…

Wat is seo?

affilaite marketing seo

Seo staat voor search engine optimalization. Een heel lang woord, maar het betekent eigenlijk gewoon dat je je website en berichten optimaliseert voor Google. De “search engine” die in het lange woord staat.

Je maakt gewoon berichten die duidelijk zijn. Als iemand naar rode bloemen zoekt, dan wil je niet dat je daar met je bericht “blauwe auto’s” te staan komt. Dat is niet fijn voor degene die het opzoekt en niet voor jou. Om dit te voorkomen moet je dus seo vriendelijke berichten schrijven. Hoe doe je dit? Goede vraag. Laat ik het je uitleggen.


Je berichten seo vriendelijk maken

Achter je berichten zit niet heel veel denk je waarschijnlijk. Een beetje tekst over een onderwerp en dat is het, maar als je succesvol wilt worden zijn er bepaalde dingen die je kan doen om beter te worden als je competitie. Dus waar beginnen we?

De onderwerpen waarover je schrijft. Heb een “niche”.

Dit had je waarschijnlijk al aan kunnen zien komen, maar berichten die meer gericht zijn op een bepaald onderwerp zoals cursussen of misschien beauty producten gaan waarschijnlijk hoger scoren in Google dan berichten die over het algemeen niet met elkaar te maken hebben. Berichten die met elkaar te maken hebben kun je linken. Wat goed aansluit op het volgende.

Link je berichten aan elkaar.

Nu je content schrijft dat maar over een specifiek onderwerp gaat , kan je berichten met elkaar linken. Dan kan je anderen verwijzen naar nog meer berichten van jou.

Dit brengt je reputatie bij de Google zoekmachine omhoog en maakt het voor Google makkelijker om je berichten te vinden en te checken zodat je hoog kan gaan ranken in de zoekresultaten.

Wat zeggen je afbeeldingen?

Je denkt het misschien niet, maar afbeeldingen kunnen een hoop zeggen over je website en je berichten. Mensen scannen namelijk vaak over de tekst die je gaat maken en een afbeelding speelt dus een grote rol in hoe de bezoeker jouw bericht ziet.

Als je dit interessant vond dan heb je een hoop aan dit bericht over de optimalisatie van je berichten.


De affiliate marketing cursus en waarom dit de beste cursus is

Er zijn een hoop cursussen die je kan kopen, maar het grootste deel is allemaal heel erg duur en als je er niet hard voor werkt, dan is er een grote kans dat je niks verdient.

Dus hoe verdien je makkelijk geld via het internet? Heel simpel. Iedereen die tegen je zegt dat het makkelijk is om succesvol te worden en veel te verdienen liegt tegen je. Als het echt zo makkelijk zou zijn, dan zou iedereen het doen, maar dat betekent niet dat je het niet makkelijker kan maken of voor weinig kan beginnen.

geld verdienen makkelijk tijd balans

Er is dus wel een goede manier om te beginnen. Hard werken betekent niet veel werken. Je kan in 2 uur productief werken, evenveel bereiken als iemand die 8 uur werkt, maar geen voortgang maakt. Dus wat is de beste manier om te beginnen?

De affiliate marketing revolutie. Ik zal je uitleggen waarom.

Waarom is de affiliate marketing revolutie de beste cursus?
 • Je hebt een geld terug garantie. Als het toch niks voor je is, even goede vrienden. Dan kan je gewoon binnen een aantal dagen je geld terug vragen.
 • De cursus kost maar 47,- .
 • Je hebt geen kvk nodig om te starten. Hierdoor kan je onder de 18 makkelijker beginnen.
 • De basis word simpel aan je uitgelegd en als je meer gevorderde dingen wilt leren, dan kan je binnen de cursus upgraden waardoor je dus niet meerdere cursussen hoeft te kopen om meer te leren.

Kortom: Als je makkelijk geld wilt verdienen online, dan is de affiliate marketing revolutie de beste cursus die je kan kopen. De maker heeft daarnaast ook een YouTube kanaal waarin hij allemaal tips uitlegt om je te helpen. Door het upgrade systeem kan je heel lang doorgroeien en hoef je geen andere cursussen te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *