Wat is traden en hoe doe ik dit?

Leren traden kan je doen via een cursus. Dit is de beste manier, maar wat is traden nou eigenlijk en hoe is dit anders dan beleggen?

Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen via een laptop of telefoon, maar je kan op de meest simpele manier in aandelen traden met apps zoals Robinhood, de giro en E-toro

Wat is traden eigenlijk?

trading leren aandelen

Als je belegt in aandelen dan koop je eigenlijk een deel van een bedrijf, als de waarde van dit bedrijf omhoog gaat dan word de waarde van jouw aandeel natuurlijk ook hoger en kan je dat aandeel dus voor meer verkopen.

Als de waarde omlaag gaat dan word jouw aandeel ook minder waard. Dit betekent dat als je dan je aandeel zou verkopen dat je verlies draait. Je moet dus inschatten aan de hand van bijvoorbeeld het nieuws en de afgelopen geschiedenis van het bedrijf of de waarde omhoog of omlaag zal gaan.


Wat als de waarde van een bedrijf omlaag gaat?

Je kan niet alleen aandelen kopen en hopen dat de waarde omhoog gaat, maar je kan ook iets doen genaamd short selling. Dit betekent heel simpel dat je bied dat de waarde van een bedrijf omlaag gaat. Dit deden een hoop mensen bij Gamestop in Amerika. Wat eigenlijk nog niet een slechte investering zou zijn geweest aangezien het bedrijf heel erg snel omlaag ging in waarde.

Toen kwamen er mensen van Reddit die met een grote groep een hoop aandelen gingen kopen, waardoor de waarde van het bedrijf dus weer omhoog ging.

(Dit is geen marktmanipulatie, want er werd niemand aangespoord om ook te kopen. Mensen kozen er vrijwillig voor)

Als je investeert in aandelen dan kan je maar een bepaald aantal geld verliezen. Hoe minder een bedrijf waard word, hoe minder je aandeel waard word. Tot dat het bedrijf failliet gaat en je aandeel niks meer waard is. Jouw aandeel kan dus nooit minder als 0 euro waard zijn.

Als je short selling doet, dan doe je precies het omgekeerde. Jij verdient namelijk geld als de waarde van een bedrijf naar beneden gaat, maar als de waarde omhoog gaat, alleen dan verliest de short seller geld.

Dit betekent dat als een bedrijf ineens super veel waard word, dat die short sellers een hoop verliezen, maar omdat er geen limiet is voor de groei van een bedrijf, kunnen die verliezen dus oneindig worden.

Je moet dus echt goed kijken waar je in investeert, want je kan een hoop verdienen, maar ook verliezen. Hoe je dit doet kan je leren en nog niet eens voor zoveel geld. Dit leer je in de trading cursus van Harm van Wijk.


Verschil tussen beleggen en traden

Wat is het verschil tussen beleggen en traden.

Dit is veel simpeler als dat het lijkt. Beleggen is het investeren in bijvoorbeeld een aandeel voor lange termijn in de hoop dat het bedrijf dus op lange termijn stijgt in waarde. Traden is hetzelfde, maar dan voor het korte termijn.

Je investeert bij traden ook in bijvoorbeeld aandelen, maar dan in de hoop dat het in het korte termijn gaat groeien. Simpel toch?


Leren traden cursus

Nu je weet wat traden is en wat het verschil is tussen beleggen, wil je het misschien ook wel leren toch? Je kan namelijk een hoop geld mislopen als je het niet doet en de waarde van een bedrijf vroeg omhoog gaat en jij er niet bij kan zijn, omdat je dacht dat je het niet nodig had om te gaan traden of beleggen.

De mensen die namelijk in Gamestop hadden geïnvesteerd werden voor een groot deel miljonairs.

Dus als dit je niet aanspoort om ten minste een kijkje te nemen in de wereld van traden en beleggen dan weet ik het ook niet meer.

leren traden cursus resultaten

De cursus traden die hieronder staat is de beste cursus om traden te leren in mijn ogen en ik zal je uitleggen waarom.


De cursus traden en waarom dit de beste cursus is.

Nu je dit leest ben je duidelijk geïnteresseerd in traden. Ik ga je hieronder uitleggen waarom deze cursus traden de beste is en wat je hier nu eigenlijk leert VOORDAT je de cursus koopt.

Wat leer je in de trading navigator methode Webinar?

Je leert onder andere hoe je rendement maakt met eenvoudige software als je nog geen kennis of ervaring hebt.
Ook leer je je portefeuille beheren in 5 minuten per week. Ten slotte leer je hoe je 250,- beleggen een mooi rendement kan behalen

Wat is het track record van Harm van Wijk?

Harm van Wijk heeft een hoop indrukwekkende dingen bereikt. Dit zijn onder andere:
1. Uitgeroepen zijn tot beste adviserende instelling in 2006 IEX Guruwatch.
​2. Kocht in 2017 Wolters Kluwer en deze positie is bijna verdubbeld.
3. Hielp 13.000+ (beginnende) beleggers met starten en groeien.
4. Waarschuwt mensen sinds 1994 voor problemen en crisissen.
Hij heeft meerdere mensen geholpen en er zij nog een hoop dingen die niet in het lijstje hier staan, maar op zijn website.

Wat zit er in de Trading navigator methode?

In de trading navigator methode zitten:
Trading Navigators (2).
Trading Navigator Training.
2 jaar VIP lid MBC.
2 jaar Telegram.   
3 handleidingen.  
Live coaching.
1 op 1  coaching.

Harm heeft zoals je ziet een hoop bereikt en zal zijn Webinar misschien wel duurder maken. Het is dus slim om erbij te zijn nu hij nog redelijk weinig kost vergeleken met wat je eruit kan krijgen.

(Er zit een geld terug garantie van 30 dagen op de Webinar dus als het toch niet interessant is kan je natuurlijk geld terug krijgen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *