Crypto leren, is een cursus de beste keuze?

laptop crypto peer to peer blockchain

Crypto leren, waarom zou je een cursus nodig hebben?

Kijk crypto leren kan leuk zijn wanneer je van de juiste leert. De manieren waarop mensen letterlijke miljoenen verdienen, maar er is ook een deel dat mensen je NIET vertellen!

Als je namelijk en hoop geld investeert omdat je naar een paar grafieken keek waarbij je deed alsof je ze begreep dan ga je niet ver komen.

Is een cursus in crypto eigenlijk wel de beste keuze?

Er is daarentegen wel een verschil in risico nemen en gecalculeerd risico nemen dus als jij naar die grafieken wilt kijken en ze daadwerkelijk wilt begrijpen dan kun je beter je aandacht erbij houden!


Inhoud:

  • Wat is crypto eigenlijk?
    • Waarom moet je leren om je crypto geld te spreiden?
  • Een blockchain en waarom het zo belangrijk is.
  • Lang of korte termijn traden, wat werkt het beste?
  • Jouw crypto beveiligen
  • Crypto leren, werkt YouTube of is er een betere manier?
  • Onderzoek doen en waarom de voorbereiding meer dan 70% van het werk is.
  • Conclusie…

Wat is crypto eigenlijk?

crypto leren euro en Bitcoin

Om het simpel te zeggen is crypto een online valuta waar banken en de overheid nog veel over moeten leren en niet zomaar bij kunnen. De reden daarvoor is dit:

De euro word gereguleerd door de overheid, maar in tegenstelling tot andere manieren van betalen is crypto niet per se van landen of continenten zoals de euro. Een crypto munt is simpelweg een online valuta van iemand dat zijn waarde krijgt omdat mensen erin investeren.

Dit betekent dat er geen banken of overheid nodig zijn om in de gaten te houden hoeveel alles waard is. Veel veiliger dus sinds ook jij toegang hebt om te zien wat er met je geld en crypto gebeurd!

Crypto valt veel over te leren en wat crypto zo bijzonder maakt, is bijvoorbeeld dat je oneindig geld kan verdienen!

Dus eigenlijk is crypto een online valuta die waarde krijgt door de investeringen die mensen erin doen.

Dit is waarom Bitcoin zo veel waard is, maar je ook munten hebt die evenveel als een cent waard zijn.

En daarnaast is dit de reden dat je kan berekenen wanneer een munt gaat dalen of groeien om er zo veel mogelijk geld uit te halen!


Waarom moet je leren om je geld te spreiden?

Wanneer je in crypto investeert, kun je meerdere dingen doen.

Stel je hebt 500,- in je broekzak en jij gaat investeren.

Dan kan je in een munt investeren en hopen dat deze omhoog gaat, want je keek naar de grafiek en deed alsof je hem begreep. Of je een “patroon” zag (wat de meeste doen) of je gaat vooraf crypto leren en probeert het te begrijpen.

Daarna ga je investeren en zet je niet gelijk al je geld in op munten zoals Bitcoin, maar kijk je naar meerdere grafieken en beslis je welke munt jij potentieel in ziet.

In deze munten verspreid je het geld dat je ging investeren. Nu kan een groot deel falen en dan zul je nog steeds winst kunnen maken van de andere investeringen.

Dan ben je niet afhankelijk van de koers van één crypto munt.

Hier kan je ZELFS ZONDER TE BETALEN meer leren over crypto investeringen!

Dit is gecalculeerd risico nemen en zoals je zelf waarschijnlijk al hebt gemerkt is dit het slimste om te doen.


Een blockchain en waarom het zo belangrijk is

Elke keer dat jij iets koopt of verkoopt, word dat geregistreerd door allemaal “peer-to-peer” computers. Computers zoals ook die van jou die niet verbonden zijn met een centrale server, maar connectie maken met elkaar.

Jouw aankoop draagt als het ware een soort verificatie mee en deze computers krijgen deze code dus ook binnen.

Dit betekent dat elke keer dat jij gaat verkopen of kopen er veel computers over de wereld eerst even checken of ze allemaal dezelfde verificatie hebben.

ketting blockchain referentie

Als er eentje een andere heeft, betekent dit dat de transactie niet word voltooid. Waarom is dit dan zo belangrijk?

Wanneer iemand via een andere manier in jouw account wil komen.

Of je crypto probeert te stelen hebben ze niet jouw code. En dus zal diegene nooit jouw crypto kunnen krijgen, hoe hard ze het ook proberen!

Natuurlijk veel veiliger dan losgeld in je broekzak hebben.

Deze transacties worden allemaal in een soort ketting gezet met datum en tijd etc. Dit noemen we de “blockchain” en die kan je zelf ook inzien. Dan weet je precies wat er met je geld gebeurt en wat er met de crypto gebeurd.


Lange of korte termijn traden, wat werkt het beste?

Wanneer je in crypto gaat zal je leren dat je niet alleen kan investeren, maar dat je ook kan Daytraden.

Dit betekent gewoon dat je handelt zoals altijd, maar gewoon per dag alles eruit haalt om morgen weer te herhalen.

Wat is de dan beste keuze voor jou? Lange termijn crypto leren traden? Of toch korte termijn crypto verdienen?

Per dag traden is goed, maar meestal ben je dan onderzoek aan het doen, investeer je en haal je het aan het einde van de dag er weer uit. Dan kan je de volgende dag weer opnieuw beginnen.

Naar mijn mening is lange termijn de beste keuze. Het is namelijk slim om in Bitcoin te investeren wanneer deze naar beneden zakt en dan gewoon te wachten voor 6 maanden en winst nemen.

Daarnaast kan je ondertussen proberen te investeren in munten die per maand goed stijgen.

Zo kan je elke maand sowieso een extra inkomen verdienen!


Jouw crypto beveiligen

Wanneer je crypto gaat handelen doe je dit meestal via een exchange. Gewoon een beurs, maar dan voor muntjes op het internet.

Leren hoe dit werkt is niet bepaald moeilijk. Het zijn meestal apps als stormgain.com of Coinbase waarmee je al geld kan gaan verdienen.

Het is de voorbereiding en het begrijpen wat jou anders gaat maken dan de rest van de mensen!

Jouw crypto kan namelijk nog steeds gestolen worden als iemand de wachtwoorden tot jouw account weet. Daarom kun je NOG MEER beveiligen!

Hiervoor gebruik je een “Ledger”. Eigenlijk gewoon een soort USB-stick met spieren.

Hierop kan je je crypto opslaan en deze USB-stick is alleen te ontgrendelen met de toegangscode die je op de USB-stick invoert.

Hierdoor kan je je crypto van de exchanges zoals Coinbase afhalen en gewoon veilig met je meenemen in je broekzak waar iemand erbij komt.


Crypto leren, werkt YouTube of is er een betere manier?

Ik ga niet liegen, YouTube is een fantastische manier om het hele basisprincipe te leren.

Crypto is niet het makkelijkste om te begrijpen, maar soms dan zijn er video’s die alles uitleggen alsof je net 5 jaar oud geworden bent en je een koekje hebt gekregen. Zoals deze video die het hele principe makkelijk en snel uitlegt.

Daarnaast zijn er ook veel websites die je kunnen helpen bij het maken van je keuze, maar zodra je echt wilt investeren en gelijk een goede start wilt hebben dan ga je wel snel kijken naar cursussen.

Cursussen zijn namelijk veel meer gestructureerd. Er zit een duidelijk plan in van a tot z en daarnaast heb je mensen waarmee je contact op kunt nemen voor letterlijk elke soort vraag.

Dat is natuurlijk wel iets beter dan gratis filmpjes. Het mooie is dat sommige van deze cursussen zoals deze gewoon vooraf gratis spullen weggeven!

(nee ik heb het niet over die cursus uit de advertenties)

Ik heb het over deze!

Dit brengt me op het volgende…


Onderzoek doen en waarom de voorbereiding meer dan 70% van het werk is

Onderzoek doen is een groot deel van het proces.

Jij moet namelijk ervoor zorgen dat je die grafieken daadwerkelijk begrijpt en dat de patronen die je ziet een betekenis hebben.

Daarnaast moet je ook weten wat alles betekent, welke programma’s en website je het beste kan gebruiken of hoe de Ledger werkt.

Die dingen leer je allemaal in een goede cursus. Nu heb je vast wel die cursussen gezien van 997,- die heel veel claimen en dan een beetje tegenvallen dus daarom ga ik daar geen moeite aan besteden.

Ik heb namelijk een veel goedkopere cursus voor je die zelfs een gratis cursus geeft in het begin voor mensen die net beginnen!

Dit is misschien wel je enige kans!

Laat ik het zo zeggen, als jij geïnteresseerd bent in crypto dan zou het dom zijn om het niet te doen.

Kijk de reden dat ik deze gratis cursus zo naar voren duw is omdat de meeste eroverheen kijken, want die zien het als reclame. Wat je moet begrijpen is dat ik niets uit de gratis cursus haal en dat dit puur is om mensen te helpen.

Als je geïnteresseerd bent in crypto leren en je wilt een betere start als de andere beginners dan is dit je kans!


Conclusie

crypto leren bitcoin

Uiteindelijk is crypto gewoon een online valuta waar banken en de overheid niet bij kunnen. Het is een stuk veiliger, maar erin handelen brengt risico mee dus als je geld wilt verdienen kan je beter met een goede voorbereiding starten.

Nu kan ik wel gaan doen alsof de gratis cursus je succesvol gaat maken, maar er is veel meer werk dat erin gaat om succesvol te worden.

Voor de mensen die dat werk kunnen doen en wel die stap nemen is er een investering die je het beste kan maken voordat je begint.

Nee het is niet zo’n cursus die je in advertenties ziet, maar het is een cursus die veel goedkoper is en ook nog eens meer bied en gratis weggeeft vooraf!

Neem jij wel die stap voor succes?

Klaar om succesvol te worden?

Dan is dit voor jou!

Meer leren? Bekijk de andere posts!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.