Boyd Hoek en zijn cursus

Wie is Boyd Hoek en wat doet hij?

Als je op het onderwerp smmb bent gekomen dan ken je hem, Boyd Hoek en zijn cursus. De smmb masterclass. Wie is Boyd Hoek, waar is hij geboren en wat verkoopt hij?

Op de website van Boyd Hoek: BoydHoek.nl staat dat hij geboren is in Castricum en dat hij door zijn jeugd op zoek was naar de vraag “wie ben ik?”.

Klinkt een beetje als een verhaal waarin hij zichzelf als heel goed in neerzet. Is hij echt wel zo’n goed iemand als hij zegt te zijn?

Hij begon zich als tiener tegen school af te zetten en dit werd zo erg dat hij het huis werd uitgezet. Waarom dan de smmb masterclass en hoe ging Boyd Hoek verder met zijn cursus?

Laptop with red screen

Wat je kan verwachten in dit artikel:

 • Wie is Boyd Hoek en wat is zijn verhaal?
 • Wat is de cursus en wat leer je?
 • Is Boyd Hoek een scam?
 • Wat heb jij aan een eigen smmb?
 • Waarom werkt dit businessmodel?
 • De voor en nadelen van een social media marketing bureau
 • Conclusie
 • Is de cursus van Boyd Hoek iets te duur?

Wie is Boyd Hoek en wat is zijn verhaal?

Boyd is geboren in Castricum. Hij is een aantal keren verhuisd en uiteindelijk is het grootste deel van zijn Jeugd gespendeerd dichtbij Haarlem.

Boyd Hoek klant succes

Daarnaast zat hij vaak met de vraag, wie ben ik? Hij had geen vader figuur en wisselde vaak van vriendengroep en persoonlijkheid want hij paste nergens echt bij naar zijn gevoel. Uiteindelijk begon Boyd zich echt tegen het schoolsysteem af te zetten.

Maar hoe komt de cursus van Boyd Hoek dan tot stand? Waar begon Boyd met het maken van zijn cursus? Het begin was namelijk niet allemaal rozen en zonneschijn voor hem.

Boyd Hoek spijbelde vaak en zag het nut van school op een gegeven moment echt niet meer in. Hij werd door zijn gedrag het huis uit gezet op zijn 17e en ging bij vrienden slapen. In deze periode kwam hij in contact met een sales baantje omdat hij eten voor zichzelf moest kunnen kopen.

Uiteindelijk werd hij ontslagen keer op keer bij verschillende bedrijven en toen vond hij iemand op instagram die hem advies wilde geven als je hem een berichtje stuurde. Deze adviseerde om een winnend momentum op te bouwen, want Boyd had nog niet echt een trackrecord.

Daarnaast zei hij dat hij weinig discipline had. Dit vond Boyd niet leuk om te horen, maar uiteindelijk zag hij dit zelf ook in.

Dus dit was het begin van Boyd Hoek zijn bedrijf en cursus: “Digital Presence” waarmee hij online adverteren deed. Dit bedrijf is een smmb.

Of social media marketing bureau en dit ging hij gelijk doen en kreeg na een tijdje zijn eerste klanten.

Dit is hoe Boyd Hoek het voor elkaar heeft gekregen en wat zijn cursus is.

Boyd Hoek is uiteindelijk in Bali gaan wonen nadat zijn bedrijf groeide en het beter deed, want niemand wilde natuurlijk een 18-jarige een luxeappartement verhuren in Amsterdam die een cursus maakt en net een bedrijf is begonnen.

Waar haal ik deze info vandaan?

Dit is waar ik het vandaan haal, de website van Boyd Hoek zelf.


Wat is de cursus en wat leer je?

De cursus van Boyd Hoek gaat over het businessmodel smmb. Smmb staat voor social media marketing bureau.

Dit is een bedrijf dat een deel van de problemen van een ander bedrijf oppakt als het gaat over social media.

De advertenties en de herkenning. Elk bedrijf wilt namelijk gevonden worden, want dan krijgen ze meer klanten. Dit is dus precies waar een smmb, of wat Boyd Hoek je leert in zijn cursus zich mee bezig houd.

Je lost namelijk problemen op voor deze bedrijven door dit te doen. En het mooiste van alles.

Het is vrijwel gratis om een smmb te beginnen! Hoe dan?

Als je een social media marketing bureau bent en je doet wat Boyd Hoek je leert in zijn cursus. Dan zal je zien dat je een service levert.

En deze service voor bijvoorbeeld de advertenties word betaald. Jij kan dus het geld gebruiken dat het bedrijf je uitbetaald.

Op deze manier geef je niets van je eigen geld uit en verdien je wel geld.

In de advertenties van Boyd spoort hij je al vrij snel aan om zijn gratis training te bekijken om te zien of het wat voor je is.

Ik ben erdoorheen gegaan en als je deze training bekijkt dan leer je echt de basis van smmb. Boyd Hoek bied daarna namelijk zijn cursus aan voor als je geïnteresseerd bent in het businessmodel.

Ik heb op meerdere social media gekeken en ik kwam erachter dat dit businessmodel eigenlijk best wel goed werkt. Je kan bijvoorbeeld aanpassingen maken eraan.

Bijvoorbeeld door andere te betalen om advertenties te runnen en dan het geld van het bedrijf dat jou betaald gebruiken om deze mensen te betalen.

Dan hoef je niet eens zelf de advertenties te maken of te betalen!

Dit is de gedetailleerde uitleg van smmb en hoe jij er een kan starten.

Als je dit doet kan je dus super veel verdienen voor weinig werk, want bedrijven betalen soms wel 2000,- of meer per maand voor een service als deze.


Is Boyd Hoek een scam?

Natuurlijk zou je niet meteen moeten aannemen van een of andere website dat Boyd Hoek en zijn cursus geen scam zijn, maar je zou er wel naar moeten kijken en kunnen luisteren.

Niet alleen deze website, maar een hoop anderen zeggen namelijk dat Boyd Hoek echt geen scam is.

Niet alleen websites. Ook letterlijke klanten van Boyd zelf (zie de gratis training hierboven)

Je kan hem zelfs zelf bereiken op zijn Instagram om hem vragen te stellen en om hulp te vragen net zoals de community.

Nog een paar redenen die bewijzen dat hij geen scam is,

 • Boyd Hoek is niet bang om zijn gezicht binnen en buiten zijn cursus te laten zien.
 • Hij heeft een verhaal van zijn succes en hoe hij eraan komt, hij kwam er dus niet door cursussen te verkopen.
 • Er zijn eerlijke reviews te vinden die zeggen wat ze van Boyd vinden. Geen betaald en nep gedoe, maar eerlijke mensen.
 • Bekijk de website trustpilot maar en zoek het bedrijf van Boyd Hoek en de cursus op. Dan zal je zien dat mensen eerlijk zijn.

Dus is de cursus een scam? En is Boyd Hoek zelf een scam?

In mijn ogen niet. Hij is heel erg open en duidelijk over hoe zijn succes gekomen is en hij spreekt zelfs uit eigen ervaring van meer dan 5 jaar in dit businessmodel.

En je kan natuurlijk op de rode knop de gratis training van Boyd Hoek bekijken als je er nog steeds niet zeker over bent.


Wat heb jij aan een eigen smmb?

Voordat je gelijk de training bekijkt en de smmb masterclass koopt. Wat heb JIJ hieraan en welke waarde heb jij als je een smmb zou starten?

Leer hier wat smmb is en wat ze uitvoeren.

Het antwoord is dit:

Als jij een eigen smmb starten en je gaat te werk als social media marketing bureau dan is het vrij makkelijk om te automatiseren voor het grootste deel.

Je kan met de eerder gezegde methode namelijk een groot deel van het werk door andere gedaan laten worden terwijl jij in je eentje werkt.

Je leert in de cursus van Boyd Hoek ook hoe je uiteindelijk kan opschalen.

Waarom zou jij dan een smmb moeten beginnen?

Omdat je voor de service die jou nog geen uur per dag hoeft te duren al makkelijk 2000,- per maand bij elkaar kan verdienen.

Niet alleen help je dus een ander bedrijf en iemand die ook een service uitlevert. Jij helpt ook jezelf.

En de klanten die uiteindelijk bij dit bedrijf gaan komen. Leuk toch?

Op deze manier wint iedereen en Boyd Hoek zal in zijn cursus ook uitleggen hoe je een smmb kan starten. Zo kan jij dit ook gaan doen.

Er zijn namelijk niet heel veel smmb die op het moment bestaan, maar wel heel erg veel bedrijven en de kans op ook maar twee klanten is super groot.

Voordat je de cursus van Boyd koopt adviseer ik je om zijn training te bekijken.

Dit is de training die je leven kan veranderen!


Waarom werkt dit businessmodel?

Tja, je kan een cursus van Boyd Hoek kopen en leren hoe je een eigen social media marketing bureau opzet, maar als je niet weet waarom dit werkt.

Wat heb je er dan aan?

Elk bedrijf dat succesvol is, geeft een vorm van waarde of lost een probleem op.

Als je honger hebt ga je naar de supermarkt en als je sneller ergens moet komen koop je een auto en als je goede communicatie wilt hebben koop je een telefoon. Dit zijn allemaal problemen die bedrijven oplossen. Waarom zou je anders iets kopen als het geen waarde geeft aan jou?

Een smmb geeft ook waarde, maar niet aan de normale klant zoals jij en ik, maar aan hele bedrijven zelf.

Wat deze mensen doen is eigenlijk heel simpel om uit te leggen.

 • Eerst komen ze in contact met een bedrijf op potentiële klanten. Zie hier hoe je het doet.
 • Daarna onderhandelen ze over de service die ze offeren. Meestal is het slim om een proefperiode in te stellen en bedrijven dan naarmate de tijd komt meer laten betalen.
 • Dan maken ze advertenties en hosten deze op social media van het geld dat ze van dit bedrijf krijgen. Dit is meestal een maandelijks bedrag. Uiteindelijk houden ze het verschil over als winst.
 • De meeste betalen tot wel 500 tot 2000 per maand hiervoor en dat is per klant!
 • Daarna is het opschalen en verbeteren om ervoor te zorgen dat je meer en meer klanten tegelijk kan helpen.

Een smmb geeft dus super veel waarde voor een ander bedrijf want voor een maandelijks bedrag nemen ze een letterlijke taak van het bedrijf over.

In andere berichten kan je gedetailleerde stappen plannen vinden.

Waarom werkt dit businessmodel dan?

Als smmb geef je waarde en zorg je ervoor dat andere bedrijven een grote last kwijt zijn.

De bedrijven kunnen hun problemen dan letterlijk oplossen door gewoon geld uit te geven. Voor de meeste is dit ook de beste keuze, want als jij een goede service levert als smmb krijgt het bedrijf door jou meer winst.

Hierdoor blijven ze je betalen en met meerdere klanten kan je dus heel consistent geld verdienen. Dat is ook wat je in de cursus leert van Boyd Hoek.

Je zal zien dat je zelf ook aanpassingen kan maken. Je kan bijvoorbeeld met het geld dat het bedrijf aan je heeft gegeven iemand anders betalen voor minder per maand die al het werk doet.

Dan maak je minder winst, maar doe je ook minder werk en kan je dus meer klanten krijgen met minder werk!

Dit is hoe je het doet.


De voor en nadelen van een social media marketing bureau

Aan alles zit een nadeel en dit businessmodel is ook niet alleen bloemetjes en leuke dingen.

Er zijn natuurlijk echt wel punten die ervoor zorgen dat dit businessmodel misschien toch niet voor jou is. Als dat zo is kan je beter niet de cursus van Boyd Hoek bekijken.

De voordelen van een social media marketing bureau:

 • Loyaliteit aan jouw merk. Wanneer jij en goede smmb start en een naam creëert worden mensen loyaler aan je bedrijf. Hierdoor verdien je consistent meer en meer.
 • Goedkoop. Zoals al is aangegeven kan je technisch gezien zonder geld een smmb starten als je een KvK-nummer hebt.
 • Makkelijk te automatiseren. Denk buiten de doos, want je kan bijvoorbeeld iemand anders betalen met het geld van het bedrijf zodat jij geen werk hoeft te doen.
 • Meetings houden voor je eigen bedrijf. De meeste mensen vinden dit gewoon cool om te doen.
 • Passief en consistent. Je hoeft echt niet 24/7 bij je advertenties te blijven dus je kan je eigen werkuren bepalen.
 • Een hoop meer om op te noemen. Denk aan weinig kosten, het feit dat je veel waarde geeft aan een bedrijf en de grote vraag naar smmb.

De nadelen van een social media marketing bureau:

 • Met mensen praten. Je kan er moeilijk omheen gaan, maar soms zal je met anderen moeten praten en dit is natuurlijk moeilijk in het begin.
 • Bedrijven die niet reageren waardoor je niet meteen resultaat boekt met het bedrijf.
 • Een reputatie. Als het goed gaat kom je heel ver, maar als je een slechte reputatie hebt dan word het moeilijker om bedrijven te laten betalen.
 • Leer daarom vooraf al over dit businessmodel!
 • Dan maak jij deze fout niet!
laptop

Conclusie

Als je wilt beginnen dan moet je vrijwel kennis hebben van tevoren en dit kan het beste door zelf-educatie. De cursus van Boyd Hoek legt je een hoop uit en alleen al aan de gratis training heb je heel erg veel.

Hoewel deze cursus heel duur is, is dit het allemaal waard als je zeker weet dat je dit gaat doen. Dit is namelijk een van de grootste cursussen op dit gebied in Nederland!

Is het slim om de cursus in een keer te kopen? Nee, natuurlijk niet. Voordat je dat doet kan je beter even naar de training van Boyd kijken.

Dan kan jij zien of je Boyd zelf wel mag, want je moet uiteindelijk wel een cursus van hem volgen toch?

Welkecursus.nl logo

Als je geïnteresseerd bent in smmb of Boyd Hoek en de cursus over het algemeen, bekijk hem dan even want de kleinste keuzes kunnen de grootste impact hebben op de toekomst.

Als je die cursus te duur vind en je Boyd Hoek toch niet een fijn persoon vind om van te leren dan zou ik dit artikel over smmb lezen of naar onderen scrollen om een goedkopere optie te vinden om adverteren of tenminste een deel ervan te leren.

Ben je klaar om succes te behalen?

Klik op de knop om erachter te komen!


Is de cursus van Boyd Hoek iets te duur?

Jammer dan.

Nee geintje natuurlijk, je kan ook al en start maken in de wereld van adverteren voor een iets lagere prijs.

Hoewel deze video’s minder info geven als de volledige cursus van Boyd Hoek kan je er nog steeds veel van leren.

De beste keuze als je nog niet zeker bent naar mijn mening.

Deze is namelijk GRATIS!

Het zijn proef video’s die vaker voorbij komen als je op “smma cursus” zoekt in Google.

Ze zijn namelijk niet van Boyd Hoek, maar van iemand uit zijn competitie, Mitchell Weijerman.

Nu kan het best zo zijn dat je Mitchell fijner vond om naar te luisteren als Boyd Hoek.

Als je hebt opgelet dan weet je dat Mitchell in de competitie van Boyd zit. Hij heeft ook een cursus met succesverhalen van klanten letterlijk op de homepagina (deze cursus kost wel geld).

Er zijn namelijk niet veel betere opties te vinden en al helemaal niet voor minder geld. Als je zeker bent dat jij dit kan,

Koop dan de cursus, want je kan je geld in het begin toch terug vragen!

Probeer het uit en zie of dit businessmodel bij je past, want dit kan de grootste en meest belangrijke keuze van je leven zijn!

Proef video’s bekeken, maar toch liever via iemand anders succesvol worden?

Geen probleem!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *