Bol masterclass Jia Ruan, de cursus en het nieuwe gezicht

Bol masterclass van Jia Ruan

De bol masterclass is opgericht door Jia Ruan (foto). Deze cursus van Jia Ruan leert mensen hoe ze een eigen webshop kunnen opzetten via Bol.com zonder eigen producten te hoeven maken!

Jia Ruan is lang het gezicht van de bol masterclass geweest, maar iemand anders heeft het inmiddels overgenomen en is nu het nieuwe gezicht.

Winston Zwemmer was de meest geschikte kandidaat en zijn verhaal ligt niet ver weg van de masterclass.

Hij is zelfs een leerling van Jia geweest!

Wie is Jia en hoe zit het nu met de bol masterclass?

Jia Ruan en Winston Zwemmer bol masterclass
Jia Ruan (links) en Winston Zwemmer (rechts)

Inhoud van dit mooie artikel:

 • Waar gaat de bol masterclass over?
 • Het businessmodel dat gebruikt word.
 • Jia Ruan, de oprichter van de bol masterclass.
 • Winston Zwemmer, het nieuwe gezicht van de cursus.
 • Team Unstoppable.
 • De social media van het team.
 • De prijs van de cursus.
 • Wat krijg je in de cursus?
 • Wat zeggen anderen?
 • Conclusie.

Waar gaat de bol masterclass over?

Wat is de bol masterclass?

De bol masterclass van Jia Ruan en Winston Zwemmer is een cursus die mensen leert hoe ze een online e-commerce webshop op kunnen zetten via bol.com en dit betekent dat je producten inkoopt voor een lage prijs en ze verkoopt voor een hogere prijzen om de winst over te houden.

Is de bol masterclass betrouwbaar?

Zoals de meeste online cursussen die je kan vinden is de bol masterclass betrouwbaar en dit komt door meerdere factoren. De eerste is het feit dat de maker niet bang is om zijn gezicht te laten zien en het tweede is dat er ook anderen zijn die positieve reviews achterlaten.

De bol masterclass was opgericht door Jia Ruan, maar ondertussen heeft Winston Zwemmer het overgenomen.

(de man bovenaan in de foto)

Waarom heeft Jia Ruan Winston gekozen als opvolger? Tja de precieze reden is best moeilijk te zeggen om eerlijk te zijn.

Ja, Winston Zwemmer weet waar hij het over heeft en hij is zelfs leerling van Jia Ruan geweest bij de bol masterclass en hij was volgens Jia ook de meest geschikte kandidaat om het nieuwe gezicht te worden.

Dit betekent natuurlijk niet gelijk dat Winston de meest geschikte kandidaat is. In zijn training verteld Winston dat hij was uitgekozen omdat het uiteindelijk zo goed ging met hem en zijn bedrijf en dat Jia Ruan uiteindelijk aan hem vroeg of hij het wilde overnemen.

Verder legt hij in de gratis training ook uit hoe hij zelf is begonnen, wie hij is en wat Winston voor jou kan betekenen.

Bol masterclass laptop

Volgens de advertenties kan je meer dan 10.000 per maand verdienen en hoewel dit waar is kan je niet gelijk verwachten om dit in je eerste maand te verdienen, want je moet leren wat je aan het doen bent.

En succesvol worden is niet makkelijk, want als het dat wel was had iedereen het al gedaan toch?

Ja, er zijn mensen waarbij dit wel werkt, maar de meeste hebben gewoon toevallig een winstgevend product gevonden of weten wat ze doen.

Dit is waarom de bol masterclass van Jia Ruan een goede keuze is om te kopen. Vooraf al ervaring op doen, want de meeste weten niet eens waar ze moeten starten.


Het businessmodel dat gebruikt word

Als je de bol masterclass van Jia Ruan gaat kopen dan leer je hoe je producten kan inkopen en verkopen zonder ze zelf aan te raken. Je leert heel simpel gezegd hoe je via een platform verkoopt.

Geen klantenservice of verzending om je zorgen over te maken en over het algemeen een stuk makkelijker.

Dit businessmodel heet e-commerce.

Als je hier klikt zie je een stappenplan. Zo kan je precies weten wat je moet doen voordat je een of andere gratis training bekijkt.

Dus wat is e-commerce nou eigenlijk?

E-commerce staat voor elektronische handel. Klinkt heel science fiction, maar vroeger had je normale handel.

Commerce betekent handel en de letter die ervoor staat is daar om aan te geven dat het om online handel gaat.

Als je met e-commerce begint het je meerdere vormen:

 • Klant naar bedrijf
 • Bedrijf naar bedrijf
 • Bedrijf naar klant
 • Klant naar klant

Wat je in de cursus van Jia Ruan leert is dat er klanten op Bol.com zitten die jouw producten kunnen kopen, maar dat niet iedereen dit zomaar doet. Dit betekent dat je een winstgevend product moet hebben dat daadwerkelijk verkopen gaat maken.

Dit is hoe je winstgevende producten kan vinden en op je webshop kan zetten.

De vorm van e-commerce die je leert in de bol masterclass staat los van een “eigen webshop” sinds je op een platform verkoopt.

Jij koopt producten zoals scheermesjes ofzo in voor grote aantallen. Je bent hier VEEL MINDER voor kwijt als je denkt. Soms kost het 50 cent per mesje of zelfs minder.

Daarna verkoop je deze op Bol.com voor een hogere prijs zoals 20,- voor een set van 5.

Hierdoor houd je winst over en als je dit op grote schaal doet dan is het in principe een kwestie van opschalen voordat je bij die 50.000 per maand bent.

Een groot doel, maar het punt is dat dit mogelijk is om te bereiken.

Leer hier via stappen hoe je dit helemaal kan doen en het verhaal van de oprichter van de bol masterclass!

Zoals je ziet is e-commerce gewoon een vorm van online handel, maar de bol masterclass is opgericht door iemand die hiervan heel erg veel geld heeft verdiend.

Ontmoet Jia Ruan, de CEO van Team Unstoppable en oprichter van de bol masterclass.


Jia Ruan, de oprichter van de bol masterclass

Jia is in 1996 geboren en had Chinese ouders die een restaurant hadden.

Op het moment is Jia bezig om naar de 500.000 per maand te gaan als je zijn Instagram story’s moet geloven, maar dit is niet altijd zo geweest.

Jia Ruan werkte als pizza bezorger voordat hij überhaupt bezig was met de cursus.

Voordat Jia Ruan de bol masterclass had opgericht of bezig was met de cursus was hij een pizza bezorger.

Hij ging naar techno feestjes en leed een leuk, maar onproductief leven. Uiteindelijk was een van zijn vrienden degene die hem meevroeg naar een event over e-commerce. Jia besloot om mee te gaan en hij ontmoette hier iemand genaamd Gijs.

En Gijs was iemand die geld verdiende door producten te verkopen via bol.com. Jia Ruan had hier nog nooit van gehoord en vroeg aan Gijs of hij dit aan hem kon leren. Natuurlijk zei Gijs dat hij moest betalen om les te krijgen als mentor, maar Jia deed dit uiteindelijk ook en toen begon zijn bedrijf.

Kort daarna kwam hij via social media Mitchell Weijerman tegen. Samen met Virgil Brewster hebben ze samen Team Unstoppable opgezet.

Een bedrijf dat zich focust op mindset en online educatie om het leven van mensen te veranderen.

Nu staat de smma cursus van Mitchell Weijerman nog steeds onder de naam van Mitchell zelf, maar Jia Ruan is weg gestapt van de bol masterclass. Winston Zwemmer heeft het overgenomen.

Wie is Winston Zwemmer dan?


Winston Zwemmer, het nieuwe gezicht van de cursus

Winston Zwemmer is in tegenstelling tot Jia heel anders in contact gekomen met de cursus.

Hij was een personal trainer die nog geen 10,- per uur verdiende. Werkte in de avond en overdag en werd betaald op basis van het aantal klanten dat hij binnen haalde.

Uiteindelijk werd hij een klantenservice medewerker want hij kon die baan als trainer niet meer aan en uit eindelijk kwam hij online ondernemers tegen die wel veel geld aan het verdienen waren. Dit is de reden waardoor Winston dacht “als hun het kunnen dan kan ik het ook”

Na te discussiëren met zijn vrouw en uiteindelijk kocht hij dus een cursus. De bol masterclass en werd Jia Ruan de mentor van Winston!

bol masterclass kopen

Jia Ruan zei tegen Winston dat hij actie moest nemen en niet zo veel moest nadenken. Uiteindelijk moest Winston een keuze maken om producten in te kopen of boodschappen te doen, omdat hij krap zat met het geld was dit dus een moeilijke keuze.

Hij koos ervoor om producten in te kopen en hier kan je zelfs een foto van zien als je de knop hieronder aanklikt.

Hij maakte van de 500,- wel 2000,- en toen begon het bedrijf van Winston opgeschaald te worden.

Uiteindelijk vroeg Jia aan Winston of hij het wilde overnemen. Omdat Winston het goed deed en nu is hij het nieuwe gezicht van de bol masterclass.

Bekijk het volledige verhaal van Winston hieronder:


Team Unstoppable, focus op educatie en mindset

Dus voordat we doorgaan naar de cursus heb je net ook gezien dat Jia een Team is begonnen.

Team Unstoppable, een groep van drie man (ondertussen heel veel meer) die zich focussen op educatie en mindset om de leven van mensen te veranderen.

Het doel is om mensen de beste versie van hunzelf te laten worden.

Dit bedrijf werd samen met Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster in 2018 opgericht.

Veel mensen zitten vast aan een 9-5 en de meeste mensen halen geen voldoening uit hun baan. Om het even in perspectief te brengen,

Wij zijn het enige levende op deze planeet dat betaalt om te blijven leven. Als je dus geen voldoening haalt uit je leven en wat je doet dan is de kans op een blij leven best wel klein.

Hier wil het Team dus verandering in brengen door mensen aan te leren hoe ze passief geld kunnen verdienen.

Jia Ruan is met zijn cursus, de bol masterclass hier op in gegaan en Winston Zwemmer heeft het overgenomen.

Dit is de reden dat jij klant zou moeten worden van Team Unstoppable!


De social media van het team

Je weet nu wie Jia Ruan, Winston Zwemmer en Team Unstoppable zijn.

Dit is natuurlijk een bedrijf dat heel erg veel verdient door de klanten die ze krijgen. Het is bewezen dat social media heel erg kan bijdragen aan het succes van een bedrijf.

Jia Ruan heeft een eigen YouTube kanaal sinds hij de bol masterclass aan Winston heeft overgelaten.

Hierop plaatst hij niet veel, maar wat hij plaatst zijn vooral tips of vlogs die een kijkje geven in zijn leven. Daarnaast heeft Jia natuurlijk ook een Instagram waar je hem op kan volgen en hij updates maakt over waar hij op het moment mee bezig is. Je kan hem hier ook vragen stellen.

Winston Zwemmer heeft ook een Instagram net zoals Mitchell Weijerman en Virgil Brewster.

Winston Zwemmer heeft nu het YouTube kanaal overgenomen van Team Unstoppable en je kan zien dat hij niet de enige is die video’s maakt.

Hier is vooral gratis info te vinden en hoewel het handig is zou ik je toch adviseren om de training kijken, want hier zit gewoon betere algemene info in.


De prijs van de cursus

We kunnen er moeilijk omheen draaien, want de prijs van de bol masterclass is wel echt een uitgave.

Deze kost namelijk 997 euro!

Best wel een investering dus, maar een ding moet je snappen:

Voor school, een auto, een nieuwe telefoon tegenwoordig of een sofa ben je veel meer kwijt en deze dingen leren je vaak niet eens hoe je je geld ermee terug kan verdienen en hoe je passief geld kan verdienen.

Dus de cursus van Jia Ruan is vergeleken met alle andere dingen in je leven een hele goede uitgave.

Zeker niet als je de 14 dagen geld terug garantie erbij rekent.

Betekent dit dat je gelijk je geld moet investeren in de cursus? Nee, natuurlijk niet, maar je kan wel dit advies opvolgen:

 • Als je geïnteresseerd bent in het businessmodel, maar nog niet gelijk je geld uit wilt geven dan bekijk je de gratis training om erachter te komen of dit de manier is om succes te behalen voor jou
 • Wanneer je dit echt wel wilt en nog niet weet hoe je nou precies moet beginnen dan is dit de beste investering die je kan maken.
 • Stel je bent niet geïnteresseerd en je wilt geen succes behalen met e-commerce dan bekijk je de training of laat je de cursus gewoon met rust en vind je wel iets anders dat op je pad komt.

Zo kom je erachter of je echt wel geld moet investeren in de bol masterclass van Jia Ruan en weet je gelijk of je succes mist of wel succes gaat behalen met een eigen e-commerce store op bol.com

Leer in dit artikel meer over de prijs van de bol masterclass en of dit wel echt de beste keuze is om te maken.


Wat krijg je in de cursus?

De bol masterclass is een uitgebreide cursus en naast de lessen die bij elkaar meer dan 20 uur maken krijg je ook nog andere extra’s en dit zijn:

 • Een privé community.
 • Maandelijkse vragen momenten.
 • De golden calculator (een manier om meer winst te krijgen)
 • Case studie van studenten van de cursus.
 • Checklist om je producten zonder moeite te kunnen leveren aan klanten.
 • Research tool strategie.
 • Een KvK checklist voor een vlekkeloze start.

Dit krijg je allemaal naast de stap voor stap video cursus zelf.

Hier leer je precies welke lessen je krijgt in de bol masterclass van Jia Ruan en Winston Zwemmer.

Is er nog meer dat je krijgt? Op het moment niet, maar het team is nog steeds bezig met de cursus en ervoor zorgen dat het allemaal goed gaat.

We hadden in het begin de bol masterclass 1.0 tot 3.0 met Jia Ruan en daarna de cursus 4.0 tot nu met Winston Zwemmer.

Als je op het YouTube kanaal van Team Unstoppable kijkt zal je ook zien dat Winston niet de enige is die video’s maakt, maar het soms experts of studenten kunnen zijn.

Wat je krijgt in de cursus zal dus allen maar blijven groeien. Dit is natuurlijk heel goed en laat ook gelijk zien dat dit niet zomaar een product is in de ogen van de mensen die ook achter de schermen werken hieraan.


Wat zeggen anderen over de bol masterclass van Jia Ruan?

Nu weet je wat je kan krijgen en verwachten in de bol masterclass en heb je ook meer geleerd over Jia Ruan en Winston Zwemmer.

Dit zorgt er natuurlijk niet meteen voor dat jij succesvol word en ook doelen als 500.000 per maand kan gaan stellen.

Daarom kan je hieronder een paar klant successen bekijken als bewijs dat het wel mogelijk is en dat opgeven je nergens gaat krijgen.

De eerste stap ligt bij jou en als je geen actie neemt dan zal je het heel moeilijk krijgen in de wereld van ondernemen.

bol.com verkopen
Jia Ruan resultaten cursus

Dit zijn twee resultaten en natuurlijk is dit niets vergeleken met de 6000+ studenten die de bol masterclass op het moment heeft.

Daarom zijn er hier nog een hoop die je kan bekijken als bewijs dat dit businessmodel de levens van anderen heeft veranderd.

bol masterclass Jia Ruan resultaten

Nog steeds niet zeker of het mogelijk is?

Maakt niet uit, er zijn super veel mensen die op de website van de cursus ook hun successen delen.

Niet alleen in de privé community, maar ook op de pagina van de bol masterclass zelf!

Ben jij anders als de rest?


Conclusie

Jia Ruan is geboren in 1996 en had Chinese ouders die een eigen restaurant hadden.

Hij was pizza bezorger en kwam uiteindelijk in aanraking met Gijs via een vriend die hem meenam naar een event.

Welkecursus.nl logo

Gijs verdiende geld door het verkopen van producten en Jia wilde dit ook en dus werd Gijs uiteindelijk de mentor van Jia Ruan. Hij kwam op social media samen met Virgil Brewster iemand tegen. Mitchell Weijerman, iemand die (volgens de podcast) de hele ladder heeft beklommen, maar geen voldoening haalde uit zijn baan.

Samen zijn ze Team Unstoppable gestart. Een team dat zich focust op online educatie en mindset.

Toen was het bedrijf van Jia al goed aan het lopen en richtte hij de bol masterclass op.

Jia Ruan is de oprichter van de bol masterclass, maar niet meer het gezicht van de cursus sinds hij in de achtergrond is gaan werken. Winston Zwemmer heeft het overgenomen en is het nieuwe gezicht na Jia om de cursus op te volgen.

Winston heeft een heel ander verhaal als Jia Ruan.

Neem jij wel actie?

Leer Winston kennen door op de knop te drukken. Of druk niet, kan natuurlijk ook. De keuze is aan jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *